Жените и футбола

Жените гледат футбол, жените са едни от най-колоритните футболни запалянковци на стадиона, жените дори играят футбол, да не говорим пък колко секси изглежда жена във футболно екипче и топка в ръка. Ето това си е мъжка мечта. 

При споменаването на футбол и жена в едно изречение обикновено се предполага, че завършекът му ще гравитира около твърдението, че жените не разбират, не харесват, не понасят футбол и безкрайно много мразят и вдигат скандали, когато Киро (гаджето, съпругът, горкият той) и прасетата са отново вкъщи пред телевизора, миришещи, цапащи и викащи. Но макар и по-рядко, има и друга порода жени - „футболни съпруги“. Не, не онези български фолк диви, хванали в мрежите си футболисти, които да задоволяват сексуално, а те тях – финансово. А онези печени жени, които с кеф сядат да пият бира и да гледат мач с половинката си и приятелите му, особено на европейско или световно първенство. Така че тази мъжка игра, футболът, е всъщност и едно женско удоволствие. Да им завидиш на такива мъже, дано си ценят скъпоценните футболни фенки.

Жените и футболистите
А защо жените, които не разбират от футбол, гледат мачове? Е, как защо? Заради футболистите. Вие нямате ли си любим футболист? В класацията с талантливи и секси футболисти, по които жените припадат, попадат Кристиано Роналдо, Дейвид Бекъм, Лео Меси. 

Ревността и футбола
Всъщност защо жените държат сметка на половинките си защо и колко често гледат мачове? Цапането, псувните, пиенето, преяждането са едно на ръка, но съществената причина е, че през следващите два часа мъжът спира да ви обръща внимание и вие вече не сте център на вселената му. Някои жени трудно преживяват, че не са в светлината на прожекторите, и от цялото си сърце и душа ревнуват половинката си от поредния мач, който така безцеремонно й го е отнел. 

Секси футбол
Сексът и футболът взеха, че си паснаха толкова добре, че не само изглежда безкрайно красива симбиозата между тях, във вид на секси кака във футболно екипче, биещо по точки еротичното бельо, но и се оказва изключително печеливша в търговско отношение, вземайки предвид всичките реномирани и жълти издания, на чиито корици и в чието съдържание винаги има по една гола кака или направо порно фотосесия. 

Сексът, жените и Евро 2012
Първо, да им е честита победата на европейските шампиони и, второ, да им е честито на полските и украинските проститутки за клиентелата и финансовият удар, който им поднесе Евро 2012... Тоест на тези, на които им е излязъл късмета, защото всъщност се оказало, че много от жриците на любовта си останали на сухо на това европейско, защото футболните фенки нямали нищо против за малко безплатен секс на чужда земя..., с което тотално убили конкуренцията.  

Източник: http://intimno.rozali.com

Етикети: 
Категория: 

Add new comment