МОДА ОЛИМПИАДА 2012

От 27 юли до 27 август светът ще бъде под знака на Олимпиадата в Лондон.Много известни дизайнери и брандове се възползваха от това,за да привлекат допълнително внимание към себе си и да увеличат печалбите си.
Американският дизайнер Ралф Лорен ще облече около 800 спортисти,които ще участват в Олимпиадата.Колекцията е в стил ,,винтидж" и включва обичайните класически поло, панталони и пуловер.
Британската дизайнерка Стела Маккартни, в сътрудничество със спортния гигант Adidas, създаде колекция,в която ще бъдат облечени спортистите на страната -домакин Великобритания.Стела получи критики от консервативните англичани,защото си е позволила да направи промени в  символа на страната-флага Union Jack. Дизайнерката уверено заяви,че е успяла да направи този символ по-модерен и с по-съвременно излъчване, подходящо за случая.
Италианският отбор по ветроходство ще демонстрира висша мода от Prada,а великия Giorgio Armani ще облече останалите италиански олимпийци.
Зара Гофман е друго известно име в модните среди. Макар и млада, тя вече облича Лейди Гага, а сега и се даде правото да облече персонала на Лондонската Олимпиада.
Сътрудниците на McDonalds също ще бъдат в обновени по олимпийски униформи-дело на еко-дизайнерът Уейн Хемингуей.
За правото да облекат отбора на Южна Африка са се борили 19 водещи дизайнери!
Този път ще чакаме Олимпиадата не само да видим спортни постижения ,но и ще се наслаждаваме на модни творения.Ще си избираме спортен фаворит,моден-също.Времената се променят, целите-също.

Категория: 

Add new comment